Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά...

Το πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναικός αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει και ο κόσμος του Παναθηναικού αρχίζει πλέον να αγανακτεί γιατί κοντεύει να ξεχάσει το μπάσκετ που έμαθε και έβλεπε τόσα χρόνια τώρα.. Δεν θέλω να μπω σε αναλύσεις για το τι πήγε λάθος και αν πήγε κάτι σωστά. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αυτός ο προπονητής είναι επικίνδυνος για τον Παναθηναικό. Με αυτόν στο τιμόνι το ταξίδι θα τερματίσει πολύ νωρίς φέτος. Παρακολουθώντας το ματς πολύ κοντά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και βλέποντας τις αντιδράσεις του και τι δεν θα έδινα να έμπαινα στο μυαλό του και να διάβαζα τις σκέψεις του που σίγουρα ταξίδευαν προς τη Σερβία. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι την απόφαση την έχει πάρει και μένει ο χρόνος που θα την κάνει πράξη...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 σχόλια:

  1. Γειά σου MAT. Άλλη μια πολύ δύσκολη νίκη, χωρίς να παίξουμε καλά, χωρίς ξεκλαθαρες επιλογές, χωρίς ουσιαστικά να έχουμε προπονητή.
    Το πρόβλημα όπως είπες και εσύ γιγαντώνεται και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσπαθούν να φέρουν πίσω τον zelico απο τώρα.
    Μακάρι ο Δημήτρης να καταφέρει να τον πείσει να γυρίσει απο τώρα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζει την ομάδα πρίν μπούμε σε καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις και χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

    ΜΑΤ σε έχω ξαναερωτήσει και μοθ είχες πεί οτι ο zelico αν θα έρθει αυτό θα γίνει μόνο το καλοκαίρι.
    Ακόμα το πιστεύεις.........;;;;;;;;;;;;
    Ευχαριστώ
    kostas 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΣΤΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστώ ΜΑΤ για την πληροφορία που μας έδωσες. Μακάρι να έρθει. Η σύγκριση με τον ΖΟΤΣ πάντα θα είναι αναπόφευκτη για όποιον κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Πρέπει να έρθει γιατί έχει αφήσει μια δουλεία στην μέση....!Είχε πεί οτι θέλει να περάσει την REAL.
    ΜΑΤ σε περίπτωση που έρθει (ευχή όλων μας) ποιοί πιστεύεις οτι θα μείνουν απο την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΠΙΣΥΕΥΩ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΜΠΡΑΜΟΣ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΛΑΣΜΕ ΓΚΙΣΤ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΝΟ

      Διαγραφή
  4. Γρηγόρης καλογρέζα 2πράγματα θελω να επισημάνω ο Θανάσης σήμερα πρέπει να εχει ρίξει πολλές μουτζες ο άνθρωπος τον έβλεπα και με τα 2χέρια σε προπονητη σε παίκτες ! Και το άλλο σε κάποιες φάσεις ο Θανάσης κοίταζε περίεργα τον Δημήτρη για αυτά που έβλεπε δεν ξέρω το εντοπίσαμε αυτο? και αυτο που μου έκανε μεγάλοι εντύπωση ειναι ότι ο Δημήτρης πιο πολυ ασχολιοτανε με το κινητό παρα να βλέπει το ματς μήπως εχει ξενερωση με αυτο που βλέπει?? τέλος ο zeliko ειναι μονόδρομος και περιμένω κίνηση απο τον Δημήτρη και άμεση ανταπόκριση απο τον zeliko το καλοκαίρι ειναι μακριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ..Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ..ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Κ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. ΕΔΩ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤV ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!!! ΜΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΤ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ Κ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ... Κ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ... Κ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΖΟΤΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ... ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

      Διαγραφή
  6. Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ 9 ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ..ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ...ΠΑΙΧΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ..ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΤΣ..ΝΟΜΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ..ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΙΝΑΛ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ..ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

      Διαγραφή
    2. εδω σε λιγο θα μας πουν οτι και μονο που γινεται κριτικη ειναι λαθος.....εδω ειναι παναθηναικος δεν ειναι καοδ(χωρις να εχω τιποτα με το σωματειο),οι απαιτησεις ειναι τεραστιες και ο αλλος καθεται και λεει δεν κραζω τον πεδουλακη...χεστηκαμε ρε μεγαλε αν δεν τον κραζεις ....εγω τον κραζω γιατι πονανε τα ματια μου με αυτο που βλεπω στα τελευταια ματς.....λες και εμεις που κανουμε κριτικη ειμαστε λιγοτερο παναθηναικοι απο αυτους.......Νικος Β

      Διαγραφή
  8. Grigoris kalogreza εγω θελω να τονίσω κάτι ότι επειδή έχουν διάρκεια και κάθομαι πισω απο μια μπασκετα ειναι η θέση μου αυτο που είδα χτες στο ΟΑΚΑ τον Δημήτρη να ειναι μεσα στο παρκέ και να τον βλέπω να λέει στον Kapono κανε αυτήν την κίνηση τον ουκιτς να του φωνάζη γυρνά την μπάλα και σέ κάποιον ψηλό να του κάνει νόιμα να του κάνει skrin τότε τα δύσκολα ειναι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε