Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι μοναδικές οδηγίες του coach Pedoulakis.. Απολαύστε τον..(VIDEOS)

Καλημέρα στην παρέα μας. Είπα χτες το βράδυ ότι αυτός ο προπονητής είναι επικίνδυνος για τον Παναθηναικό. Ανασκευάζω λίγο την άποψή μου και λέω ότι είναι ντροπή για τον Παναθηναικό να έχει ένα τέτοιο προπονητή στον πάγκο του. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Αναρωτιόμασταν όλοι γιατί μετά τα time out η ομάδα δεν δείχνει κάτι διαφορετικό. Μα πως να δείξει όταν ούτε εντολές δίνει ούτε να μιλήσει ξέρει; Παρακολουθήστε τα παρακάτω βιντεάκια και σας περιμένω να σχολιάσουμε μαζί τι τους λέει. Και να με βοηθήσετε να καταλάβω κ εγώ γιατί ίσως δεν είμαι τόσο μπασκετικά έξυπνος που δεν κατάλαβα καμία από τις οδηγίες του. Μάλλον όμως το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες του Παναθηναικού. Καλή απόλαυση λοιπόν...







Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!

      Διαγραφή
  2. Εσυ τωρα απο αποσπασμα δεκα δευτερολεπτων καταλαβες οτι ο πεδουλακης δε δινει οδηγιες.. τον κραζεις ενα μηνα τωρα και λες θα κανω αναλυση σε αλλο αρθρο... και ρε φιλε δεν εχεις κανει ποτε.. γιατι προφανως δεν ξερεις να κανεις. Και σε αλλο αρθρο σου λεει ενας ο γιανακοπουλος επαιζε με το κινητο και λες περιμενε σημαντικο τηλεφωνημα, χαχαχαχαχα... ρε που τα λετε αυτα. Εν κατακλειδει ευχομαι κ ελπιζω ο δημητρης να μην αρχισει να σας κανει τα χατηρια σαν τον αλαφουζο γιατι τοτε να ζησουμε να τον θυμομαστε τον εξαστερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ..ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΞΕΡΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΕΜΑΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..ΕΝΩ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΖΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ!

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ υπογραφεις επωνυμα κ σε πειραξε η δικη μου ανωνυμια... με λενε λοιπον dejan και εχω διαρκειας τα τελευταια χρονια και ειμαι στο γηπεδο ακομα και με τον καοδ και την καβαλα. Και επειδη θελω να δημιουργησω προβλημα στον παναθηναικο δεν κραζω δημοσια τον πεδουλακη δε γιουχαρω μετα την ηττα απο την κιμκι και δε μπινελικωνω τον ουκιτς στο γηπεδο.. αντιθετα με σενα που ζητας το κεφαλι του πεδουλακη στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον και οι μπασκετικες σου αναλυσεις εξαντλουνται στο πουλακι τσιου...

      Διαγραφή
    3. εσυ λοιπον ανωνυμε που δεν βγαζεις συμπερασμα (και καλα κανεις)απο ενα ταιμ αουτ για πες μα σε παρακαλω αν εισαι ικανοποιημενος με τη διαχειριση του ματς απο τον πεδουλακη και εν γενει απο την διαχειριση των τελευταιων ειδικα ματς .....θα ηθελα πολυ τη γνωμη σου...οσο για την αναλυση ευχαριστως και οποτε θελεις να κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων ......αν εσυ αυτο που βλεπεις σε ικανοποιει τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.....και δεν καταλαβα δηλαδη εινα ιυπερανω κριτικης ο πεδουλακης?Νικος Β

      Διαγραφή
    4. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ FINAL 4..Κ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ..ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ..ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ..ΘΕΛΕΙΣ??Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ..Υ.Γ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ..

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ DEJAN ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    6. ΦΙΛΕ DEJAN, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ), ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΣΟΥΤ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥΤ, ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 1 ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ,ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ. Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ???ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  3. ρε παιδια ενταξει να κανουμε υπομονη αλλα δεν δεχομαι απ εναν προπονητη να εχει αυτον το φονια που λεγετε καπονο και να μην το βγαζεις απ ενα συστημα να κανει 6-7 τριποντα!δεν μπορει να το βλεπουμε ολοι αυτο και να μην το βλεπει ο προπονητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ..ΤΙΠΟΤΑ..

      Διαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ NTOYSKO BOYGIOSEBITS (ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...)

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..... ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.... ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΠ16 ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝ Κ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗΗΗΗ..... ΧΑΧΑΧΑ

    ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.... ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ... Κ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΠΛΑ.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
    ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.... Η ΜΠΡΟΣΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ.... ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΜΠΑ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20ΑΡΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΑΜΕ.

    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΦΕΤΟΣΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΘΑ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε