Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τι κυνηγάει από εδώ και πέρα ο Παναθηναικός

Καλημέρα στην παρέα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε την πραγματικότητα και με ρεαλισμό να δούμε τι κυνηγάει από εδώ και πέρα ο Παναθηναικός στο υπόλοιπο της χρονιάς. Με την ολοκλήρωση λοιπόν του πρώτου γύρου στην ευρώπη ο Παναθηναικός είναι τέταρτος με ρεκόρ 4-3. Αν το δούμε μόνο από αριθμούς το μείον έρχεται από τον αγώνα με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και αυτή την πολύ χαζή ήττα. Γιατί τότε θα είχαμε ρεκόρ 5-2 και θα είμασταν καβάλα στο άλογο γιατί θα είχαμε δύο ''φυσιολογικές'' ήττες με Εφές και ΤΣΣΚΑ εκτός. Τώρα τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά ομολογώ και δεν ξέρω αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από την τέταρτη θέση του ομίλου η οποία όμως σε οδηγεί σε ΖΟΝΓΚ.
Και όπου ΖΟΝΓΚ εννοώ φυσικά την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας κιόλας. Συγνώμη αλλά με Πεδουλάκη στον πάγκο δεν μας δίνω ούτε το στατιστικό 1% για να προκριθούμε στο Final 4. Θα μου πείτε από την άλλη μια ενδεχόμενη πρόκριση στους 8 για μια νέα ομάδα που δεν έχει και προπονητή στον πάγκο της είναι μια επιτυχία. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη θέση στον όμιλο. Έχουμε και λέμε λοιπόν.. Είμαστε δύο νίκες πίσω από Εφές και την έχουμε στο ΟΑΚΑ αλλά είχαμε χάσει με 14 πόντους διαφορά. Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να την πιάσουμε και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ Εφές και ΤΣΣΚΑ θα κρίνει πολλά. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα βαθμό μπροστά μας και μαθηματικά μοιάζει πιο εφικτό να την κυνηγήσουμε όσο μπορούμε παρότι έχει καλύτερη ομάδα από την Εφές. Οπότε δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα μας συνέφερε σε αυτό το παιχνίδι. Πάμε όμως και στους από κάτω μας τη Μάλαγα και τη Ζαλγκίρις που καραδοκούν πλέον μια ήττα πίσω και μας περιμένουν στις έδρες τους. Δεν το διαπαραγματεύομαι ότι πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη στα ματς με Ζαλγκίρις και Μάλαγα αν και για μένα οι δύο νίκες δίνουν το μαξιλάρι πρόκρισης και ίσως σου δώσουν κάποιες παραπάνω πιθανότητες για καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο. Καταλαβαίνετε ότι ενδεχόμενη ήττα την επόμενη εβδομάδα θα προκαλέσει σεισμό στα θεμέλια αυτής της ομάδας καθώς θα φλερτάρει έντονα με τον αποκλεισμό. Και είναι κρίμα γιατί το ρόστερ είναι για πολλά παραπάνω. Αλλά ομάδες χωρίς προπονητή δυστυχώς έχουν αυτή την κατάληξη. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναικόε επιβάλλεται να κερδίσει τις δύο Γερμανικές και την Εφές στο ΟΑΚΑ και από εκεί και πέρα να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τα δύο ματς με Ρεάλ έξω και ΤΣΣΚΑ μέσα. Επιμένω στη θέση 3 γιατί μας δίνει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στο Λονδίνο. Γιατί αντίπαλός μας θα είναι ή η Σιένα ή ο Ολυμπιακός όπως δείχνουν τα πράγματα. Δυστυχώς υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε κανένα άγχος αλλά εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε στη Ζαλγκίρις. Θα χρειαστεί μεγάλη κατάθεση ψυχής από τα παιδιά!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. KAΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ..ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω τα νέα με Φώτση να είναι θετίκα για τον Παναθηναικό!

      Διαγραφή
  2. Εγω ξερω οτι εκτος απο προπονητη εχεις προβλημα και στο ροστερ..Αν δεν παρεις φωτση και ενα καλο παιχτη στα γκαρντ(εκει που εχεις τεραστιο προβλημα)στην θεση
    του μπανκς,δεν πας πουθενα...Στα γκαρντ ειδικα γελαει ο κοσμος...
    dejan bodiroga 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΤΕΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ

      Διαγραφή
  3. Το να ρίχνουμε το ανάθεμα στον προπονητή δεν λύνει τίποτα. Δεν συμφωνώ ότι το ρόστερ είναι για παραπάνω πράγματα (από την πρόκριση στους 8 και αυτό δύσκολα). Αυτή τη στιγμή όλοι λέμε ότι χρειαζόμαστε ένα πόιντ γκαρντ στην θέση του Μπανκς (ο οποίος έχει κάποιο σοβαρότερο θέμα από ένα απλό ντεφορμάρισμα και θυμίζει η συμπεριφορά του τον Πάουελ του ολυμπιακού) και την προσθήκη του Φώτση για να πάμε Λονδίνο. Αυτό το ρόστερ δεν έχει ισορροπία και δεν θα μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα (που πιστεύω ότι είναι ο αντικειμενικός στόχος). Και ασφαλώς η στελέχωση της ομάδας βαραίνει πολύ περισσότερο τον Πεδουλάκη από την διαχείριση στους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι η αλλαγή προπονητή δεν θα δώσει παρά μια πρόσκαιρη βελτίωση και μετά θα εμφανιστούν τα ίδια θέματα που έχουμε και τώρα. Το παιχνίδι με την Ζαλγκιρις είναι πολύ κρίσιμο και ένδεχόμενη ήττα πιστεύω θα σημαίνει και αποκλεισμός.
    Υ.Γ.: Υπάρχει κανένα νεότερο με Φώτση? Πολύ ησυχία δεν έχει πέσει?
    Υ.Γ.2: Αν πάρει ο γαύρος τον Πέρκινς θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Αν πάρει και καλύτερο ψηλό θα ελπίζουμε μόνο στην ΤΣΣΚΑ και το μαλακισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟ..ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΧΤΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ..ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΥΣΙΚΑ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΚΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΚΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?

      Διαγραφή
  4. Αν το θέμα είναι οικονομικό (και λογικό μου φαίνεται) συμφωνώ ότι δεν γίνεται να κάνουμε και άλλη αλλαγή, αν όμως είναι θέμα ιδεοληψίας και μη παραδοχής του λάθους από τον Πεδουλάκη (ή όποιον άλλο εμπλέκεται στις μεταγγραφές) είναι τεράστιο σφάλμα και θα πάνε στράφι οι κόποι μιας χρονιάς. Ο Πέρκινς νομίζω ότι τραυματίστηκε πρόπερσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΡΝΤ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ!

      Διαγραφή
    2. Στην ουσία δεν διαφωνούμε, απλά εγω θεωρώ ότι το έμψυχο δυναμικό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την έλλειψη πλάνου (ή καλύτερα περιορίζει ένα καλύτερο πλάνο). Έχεις δίκιο βέβαια στο ότι από ένα σημείο και μετά δεν γίνεται να επεμβαίνουμε μόνο στους παίκτες...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ!

      Διαγραφή
  5. πολλες φορες Ματ το πλανο ερχεται και με τους παικτες που εχεις.....ειδικα εδω εχουμε γραψει πολλες φορες οτι ο αρτζι ναι μεν ειναι φιλοτιμος αλλα δεν αρκει ....παντως με φωτση και εναν γκαρντ ολκης που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω ανεβαινεις επιπεδο ακομα και με αρτζι ....γιατι στο φιναλε Ματ τον τελικο τον πηραν οι παικτες και οχι ο αρτζι.....ξερω ισως φανω πολυ επικριτικος απεναντι του αλλα δεν τον εχω για πολλα ειδικα στο coaching στη διαρκεια του παιχνιδιου...θεωρητικα ειναι καλος αλλα πρακτικα τα χαλαει.....τι παει να πει ειχαν το μυαλο τους στο κυπελο.....προπονητης εισαι κανονισε να τους επαναφερεις...θα μου πειτε και επι ομπραντοβιτς γινονταν αυτα ...ναι αλλα αφου ειχαμε κατακτησει αλλους στοχους ...οπως ευρωλιγκα για παραδειγμα.....εδω διακυβευεις την υπαρξη σου στην ευρωλιγκα και μου μιλας για τελικους....τεσπα παντως με τις δυο αυτες προσθηκες το υλικοπαει με αυτοματο πιλοτο.....αυτη ειναι η αποψη μου και ας μην εχω ζοτς στον παγκο.....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ 5 ΑΓΩΝΩΝ..ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ?ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΑΡΝΤ ΟΛΚΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ..

      Διαγραφή
  6. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ...ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΣΗ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΚΑΡΝΤ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΑΝΚΣ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΤ.ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..Η Ο ΦΩΤΣΗΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΓΚΑΡΝΤ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΤΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε