Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πεδουλάκης: Αν ο Ζοτς θέλει να επιστρέψει του δίνω τα κλειδιά! (VIDEO)

Απίστευτη δήλωση που δείχνει το μεγαλείο του ως άνθρωπο έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε...


Αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα ενός προπονητή η κατάκτηση ενός τίτλου;
Απλά προστίθεται κάτι στο βιογραφικό του κι όταν τελειώσει την καριέρα του είναι κάτι που μένει. Σίγουρα ο τίτλος αποτελεί απόδειξη και για τη δουλειά του.βέβαια Θα πρέπει να σας πω ότι για έναν προπονητή πολύ σημαντικό επίτευγμα είναι και το να καταφέρνει να οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία μιας ομάδας που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.


Η εντύπωση που σχηματίσαμε βλέποντάς σας μετά τον τελικό είναι ότι δεν πανηγυρίσατε πολύ. Γιατί; Μήπως σκεφτόσασταν την επόμενη υποχρέωση της ομάδας;
Δεν είναι μόνο αυτό. Ετσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτό το Κύπελλο είχε πολύ μεγάλη σημασία για τον κόσμο μας, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι κοινωνικοοικονομικές καταστάσεις στην κοινωνία, αλλά και από το γεγονός πως έχει δεχθεί μεγάλη πίεση από την πορεία των άλλων τμημάτων. Εμείς θέλαμε να του δώσουμε χαρά και αυτό έχει σημασία. Που τα καταφέραμε. Το DNA του Παναθηναϊκού είναι για να κερδίζει τίτλους.

Πόσο σας βοήθησε στον τελικό το ματς της περασμένης εβδομάδας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα;
Πάρα πολύ. Είναι γεγονός αυτό. Στο ματς του πρωταθλήματος δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ωστόσο, εκείνο το ματς βοήθησε πάρα πολύ και στην προσαρμογή κάποιων αθλητών μας στις συνθήκες τέτοιων αγώνων. Είναι ιδιαίτερα τα ματς με τον Ολυμπιακό κι αν δεν έχεις εμπειρία δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Σίγουρα λοιπόν μπορώ να πω ότι εκείνο το ματς μας βοήθησε πολύ και στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και στο να καταλάβουμε τι σημαίνει ένα ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος. Ξέραμε ότι μεγαλύτερη σημασία σήμερα είχε ο τελικός. Ενας τίτλος.

Κατά τη γνώμη σας που κρίθηκε ο τελικός και φτάσατε στην κατάκτηση του τροπαίου;
Πιστεύω ότι αυτό που καταφέραμε ήταν να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό στον τελικό. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Σε σετ παιχνίδι. Πέντε εναντίον πέντε. Κατά τη γνώμη μου τα μεγάλα ματς τα κερδίζεις παίζοντας πέντε εναντίον πέντε. Κι έχουμε την τύχη στην ομάδα μας να υπάρχει ένας κορυφαίος αθλητής για τέτοια ματς. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Είναι εμφανές ότι οι αλλαγές που κάνατε μεσούσης της χρονιάς έχουν βελτιώσει κατά πολύ τον Παναθηναϊκό;
Θέλω να σας πω ότι ο Λάσμε ήταν ο παίκτης τον οποίο θέλαμε να κλείσουμε από το καλοκαίρι. Μπορεί και να αργήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Ξέρετε είναι πολύ δύσκολο και λειτουργήσαμε υπό την πίεση του χρόνου το καλοκαίρι. Δεν έχω ξαναδεί να φεύγουν 12-13 παίκτες. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να βρούμε 12 νέους με καινούργια οικονομικά δεδομένα με περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η ομάδα διαλύεται σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η αθλητική βία ενώ επέρχεται χρεοκοπία. Μετά από αρκετές προσπάθειες, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάει κάνεις ότι το ξεκίνημα της διαδρομής των αδερφών Γιαννακοπούλου, το 1987 όταν έγιναν και οι πρώτες κινήσεις, χρειάστηκε πέντε χρόνια για τον πρώτο τίτλο. Φέτος ο καινούργιος Παναθηναϊκός πέτυχε σε 3 μήνες να κατακτήσει το κύπελλο. Εμείς υποσχεθήκαμε ότι θα αγωνιζόμαστε και αυτό κάνουμε. Δεν είμαστε πια η ομάδα που ψωνίζει από το πάνω ράφι οπότε πρέπει να βρίσκουμε καλούς παίκτες σε προσιτές τιμές.

Όταν ξεκίνησε η σεζόν, τονίζατε πως ο Ολυμπιαός έχει το προβάδισμα. Ειναι πιο εύκολο να νικήσει ο Παναθηναϊκός σε έναν μεμονωμένο αγώνα από μία σειρά παιχνιδιών;
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ναι. Αυτό που έμαθα από τα χρόνια που αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό είναι πως ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι απόλυτα συνυφασμένος με την αυτογνωσία και την λογική Και αυτό θα μας βοηθήσει. Είναι αλήθεια πως τονώθηκε η αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε το κύπελλο κι επαναπαύτηκε κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλός μας».

Πως κρατήσατε την ομάδα στη διακοπή;
«Η διακοπή δεν συνέφερε εμάς. Όταν βγήκαμε να παίξουμε φροντίσαμε να έχουμε την ομάδα όσο πιο συγκεντρωμένη γίνεται. Αγωνιστικά, επιλέξαμε να δώσουμε την μπαλα σε παιδιά που γνωρίζουν να παίζουν με ...κρύο αίμα και αυτός ειναι ο Τζέισον Καπόνο.
Δεν σοκαρίστηκε ο Τζέισον Καπόνο από όσα συνέβαιναν. Πρώτα έπεσε φωτοβολίδα και κτύπησε στο κεφάλι ο Χάινς μετά τραυματίστηκε ο Μπράμος πράγματα αδιανόητα στις ΗΠΑ.

Ο Καπόνο, όπως και τα άλλα παιδιά με παρεμφερή κουλτούρα, αντιμετώπισαν πολύ ψύχραιμα την κατάσταση. Μας είπε πως αποτελεί απλά μία καινούργια εμπειρία. Να σας πως και κάτι, και δεν είναι αστείο, στην αρχή κάποιοι παίκτες, νόμιζαν ότι ρίψη κόκκινων και πράσινων φωτοβολίδων ειναι ένα μέρος του σόου. Ακόμα και σε αυτό τον τομέα φάνηκε η απειρία μας από τέτοιους αγώνες.

Ο Τζέιμς Γκιστ εξελίσσεται σε καταλύτη για τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται στο επίπεδο που θέλατε;
Καταρχάς να τονίσω πως είναι πολύ πειθαρχημένος. Δεν παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες, κάνει πράγματα τα οποία μπορεί στην επίθεση. Σκοπός μας είναι να μάθει να διαβάζει κι άλλα στοιχεία του παιχνιδιού. Σίγουρα έχει βελτιώσει το σουτ, έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει. Παίζει εξαιρετική άμυνα απέναντι σε γκαρντ.

Ειναι σαφές ότι αυτό το δίδυμο επιδιώξαμε να έχουμε από το καλοκαίρι. Θέλαμε τον Λάσμε με τον Γκιστ διότι ταίριαζαν πολύ τα χαρακτηριστικά τους. Τελικά ήρθαν σε διαφορετικά χρονικά σημεία οπότε ακόμα μαθαίνει ο ένας τον άλλο.

Ο παράγων Λένι Ουκιτς έκρινε τον τελικό. Πριν από κάποιο διάστημα είχε αποδοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ για τις επιλογές του. Πώς...έμεινε στο παιχνίδι ο Κροάτης;
Στις ημέρες μας ειναι πολύ δύσκολη η θέση του πλέι μέικερ. Οι μεγάλοι γκαρντ είναι σπάνιοι και πάρα πολύ ακριβοί. Ο Ρόκο τον τελευταίο ενάμιση μήνα παρουσιάζεται πολύ σταθερός στο αμυντικό κομμάτι το οποίο παλιά το αμελούσε. Στο επιθετικό σκέλος λειτουργούσε κυρίως με την παρόρμηση. Η δική μας δουλειά ήταν να τον στηρίξουμε όταν ο κόσμος τον αποδοκίμαζε. Σε τέτοιες περιπτώσεις είτε παίρνεις τον Σάρας στα καλά του χρόνια με 3 εκατομμύρια ευρώ είτε θα πρέπει να πάρεις ένα παιδί και να το ανεβάσεις. Αυτό κάνουμε στην περίπτωση του Ούκιτς.

Παράλληλα είδαμε και το καλύτερο παιχνίδι του Διαμαντίδη αν και ειναι πλεονασμός να αναφερόμαστε στην αξία του.
«Ο Δημήτρης πήρε όλο το βάρος αυτής της καινούργιας προσπάθειας. Κάποιοι έφτασαν στο έσχατο σημείο ασέβειας να μιλήσουν απαξιωτικά. Άνθρωποι άσχετοι με τον αθλητισμό που δεν κατανοούν ότι ένας αθλητής που μένει έναν μήνα εκτός, δεν έχει ανάσεις όταν επιστρέφει. Θέλει χρόνο. Αυτό το παιδί δεν έχει τίποτα να αποδείξει αλλά στην Ελλάδα προσπαθούμε να γκρεμίζουμε μύθους. Ξεχνάμε πολύ εύκολα. Η λέξη σεβασμός ειναι τρομερά σημαντική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Ναι αποδέχομαι ότι η κριτική αποτελεί μέρος της δουλειάς αλλά υπήρξε ασέβεια προς τον Διαμαντίδη. Ασέβεια προς έναν αθλητή που έχει προσφέρει και είναι πρότυπο για τους συμπαίκτες τους. Οδηγεί την ομάδα με το παράδειγμά του, δεν χρειάζεται να πει κάτι.
Δεν θέλει να πάρει 5 προσπάθειες, αν χρειαστεί θα τις πάρει, έτσι κι από παλιά ο ίδιος ο Ζοτς μίλησε για την συλλογιστική του Διαμάντιδη. Το βασικό πρόβλημα φέτος ειναι ότι είχε συνηθίσει 8 χρόνια σε μια ομάδα και ξαφνικά έφυγαν όλοι και το σύνολο ξεκίνησε από το μηδέν. Δεν είχε συνηθίσει έτσι και μέσα σε τρεις μήνες δεν γίνεται να μάθεις τους συμπαίκτες σου κυρίως δε να καταλάβουν αυτοί το παιχνίδι του Δημήτρη. Αυτό του προκαλούσε εκνευρισμό. Τώρα που οι συμπαίκτες του γνωρίζουν καλύτερα το παιχνίδι, βλέπετε πόσο διαφορετικός είναι και ο Δημήτρης. Είναι πολύ πιο ήρεμος.

Έχοντας κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στο να ...ακουμπήσει το επίπεδο ετοιμότητας; Πότε κατά την γνώμη σας θα ειναι απολύτως έτοιμη η ομάδα;
Όταν θα κρατήσει τον κορμό της και θα προσθέτει κάποια στοιχεία. Μην περιμένετε φέτος να να δείτε το ταβάνι της ομάδας. Το είπαμε ότι ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία και σε κάθε αγώνα να εμφανίζεται καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Ηδη έχουμε βελτιωθεί πολύ σε πέντε μόλις παιχνίδια που βρισκόμαστε όλοι μαζί αλλά απέχουμε αρκετά το ταβάνι μας.

Παίκτες και προπονητές δεχτήκατε πολύ έντονη κριτική τον τελευταίο καιρό. Ποιος λειτουργεί ως κυματοθραύστης;
Ο προπονητής και αποτελεί συνειδητή επιλογή. Μέρος της δουλειάς μας είναι να αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια μυαλού. Πέρασε για μένα αυτό το σταδιο. Εγώ είμαι από 22 χρονών από 5η Εσκα μέχρι Α1 οπότε μπορώ πια να διακρίνω την κακοπροαίρετη κριτική και τους στόχους της. Έγιναν πολλά, φτάσανε στο όριο της γελοιοποίησης με διάφορα πράγματα. Την μία ήταν τα πολλά σουτ, την άλλη η γραβάτα, μετά κάποιες κουβέντες. Δεν απάντησα ποτέ και άφησα επίτηδες να συνεχίζουν την επίθεση. Σκοπός ήταν να μην επηρεάζονται οι παίκτες, να μην επιτίθενται στους παίκτες. Ας μιλάνε για μένα. Μπορώ να τους αντιμετωπίσω.

Συγκεκριμένος ο στόχος αυτής της προσπάθειας. Έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι όταν καλλιεργήθηκε το κλίμα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Άνθρωποι οι οποίοι ευεργετήθηκαν από τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησαν να παρουσιάσουν εικόνα διάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ειναι ένα παιχνίδι που το αντιληφθήκαμε έγκαιρα. Να γίνω σαφής. Δεν με ενοχλεί η κριτική και να ειναι κι έντονη. Πρόσφατα ο Φίλιππος Συρίγος έκρινε κάποιες επιλογές. Αποδεκτή η κριτική όμως, ειναι διαφορετική η ανάλυση, το χιούμορ και άλλη η προσπάθεια γελοιοποίησης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε μπροστά το καλοκαίρι κράτησε την ομάδα στον τελικό πανηγύρισε έξαλλα αλλά έκανε κι έντονες δηλώσεις. Πόσο βοηθάει την ομάδα;
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στηρίξει  όλη την προσπάθεια και καταλαβαίνει την κριτική που δέχθηκε από το καλοκαίρι. Έφτιαξε μια ομάδα και βρίσκεται κοντά της συνέχεια. Ειναι οπαδός, αγαπά παθολογικά τον Παναθηναϊκό. Λειτουργεί με τον ψυχισμό του και αυτό δεν είναι κακό. Λέει αυτό που πιστεύει και ξέρετε κάτι, αν κάνει μια δήλωση ακραία, περισσότερο τον εαυτό του βλάπτει. Κοιτάει μόνο το καλό της ομάδας και των παικτών. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος με έντονα συναισθήματα που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Τα έργα του μιλάνε από μόνα τους και αυτά εμπιστεύομαι. Φαντάζομαι πως αυτό που τον ενοχλεί είναι η άδικη κριτική. Πήρε τη σκυτάλη σε δύσκολες εποχές και δίνει μεγάλη μάχη να κρατήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε. 

Να θεωρήσουμε πως ο τίτλος αποτελεί δικαίωση για τον κύριο Γιαννακόπουλο και για εσάς; 
Είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Πήρε τίτλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πολύ πιο γρήγορα από τον πατέρα και τον θείο του αλλά δεν είναι θέματα ανταγωνισμού. Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη παράδοση του Παναθηναϊκού επιτάσσει και οικογενειακό κλίμα. Αυτό μας βοηθάει ακόμα αφού είμαστε σαν οικογένεια και κρατάμε αυτές τις σχέσεις σαν κόρη οφθαλμού.

Πόσο χρόνο κερδίζετε με το Κύπελλο; 
Δεν κερδίζουμε χρόνο και δεν ειναι αυτός ο σκοπός μας. Προσθέσαμε ένα ακόμα τρόπαιο στην πιο πλουσια τροπαιοθήκη της χώρας. Τονώνει δε την αυτοπεποίθηση όλων, παικτών, διοίκησης του τεχνικού τιμ και των φιλάθλων.

Να το θέσουμε διαφορετικά. Θεωρείτε, με γνώμονα και την περυσινή χρονιά, πως ο Παναθηναϊκός είναι ήδη επιτυχημένος;
Κάνετε ένα σημαντικό λάθος. Εμείς δεν στεκόμαστε ανταγωνιστικά προς την περυσινή ή τις παλαιότερες ομάδες. Θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί έναν πολύ μεγάλο προπονητή και ότι έκτισε συντροφεύει για πάντα τον Παναθηναϊκό. Για μένα θα ήταν όραμα αν ο Ζοτς επέλεγε να επιστρέψει. Εγώ θα πήγαινα να του δώσω τα κλειδιά της ομάδας για να συνεχίσει το έργο του διότι γνωρίζω την σημασία που έχει η παρουσία του στην ομάδα. 

Η γνώμη σας για τον Ολυμπιακό;
Το έλεγα πολύ καιρό πριν όταν ο Ολυμπιακός μάζευε τα πιτσιρίκια, ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Τότε τον αμφισβητούσαν οι οπαδοί του, από τη στιγμή που με τους ΝΒΑερ ασκήθηκε πίεση για τίτλο. Είχε γκρίνια αλλά κι έτοιμο το άλλωθι ή τον αποδιοπομπαίο τράγο για την ήττα, ή την αποτυχία. Είναι μία ομάδα σωστά δομημένη εδώ και 3 χρόνια με παίκτες που κατανοούν τους ρόλους τους. Μία πολύ καλή ομάδα με σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παραμένει φαβορί;
Τώρα που μιλάμε, ναι. Τον Μάιο θα ειναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά τώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει κι έχει προβάδισμα. Μην ξεχνάτε πως εμείς έχουμε μείνει πίσω στο κομμάτι των νεαρών Ελλήνων παικτών. Εκεί που επένδυσε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ίσως ήταν επιλογή, έμεινε αδρανής. Εμείς τώρα κτίζουμε και κάθε ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός ειναι πιο μπροστά, αλλά εμείς είμαστε η ομάδα που έρχεται.

Κοιτάμε πλέον τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και δεν θα κάνουμε το λάθος να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους τελικούς. Η ομάδα προσπαθεί να κερδίσει την πρόκριση τους «8» της Ευρωλίγκας κι έχουμε δύσκολο έργο. Καταφέραμε να μην έχουμε απώλειες, παίζουμε εξαιρετική άμυνα, αλλά ο δρόμος όπως διεξάγεται φέτος το τοπ -16 είναι μακρύς.

Επιλέξαμε να μην μιλήσουμε για τα επεισόδια, καθώς τα ευχολόγια δεν έδωσαν λύσεις είτε από την δική μας πλευρά είτε από την πλευρά των αγωνιζομένων

Τα επεισόδια είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Υπήρξε ανοχή πολλά χρόνια σε τέτοια πράγματα και ήλθε η ώρα του λογαριασμού. Σαν λαός ωριμάζουμε αργότερα από τους άλλους κάτι που μπορεί να οφείλεται στο μεσογειακό μας ταμπεραμέντο. Θα ωριμάσουμε όμως κάποια στιγμή.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 σχόλια:

  1. Καλος Προπονητης αλλα Φοβερος χαρακτηρας!Μαγκας και πανω απ'ολα Παναθηναικος!Μπορει να μην ειναι ζελικο...μπορει να μην ειναι ουτε καν πιανιτζιανι πχ...αλλα την ποναει την ομαδα και γι'αυτο εγω τον Σεβομαι...και οταν τον κρινω το κανω γιατι την ποναω και γω την ομαδα...καλοπροαιρετη κριτικη πανω απ'ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Η ΦΡΑΣΗ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!

      Διαγραφή
  2. εννοειται..αλλωστε και γω του εχω ριξει μπινελικια ειδικα μετα την ρεαλ..βεβαια αργυρη μου αν επεστρεφε ο ζοτς τοτε τα κλειδια θα στα παιρναμε εμεις με το ζορι ηθελες δεν ηθελες...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mat kalispera!! eixes pei paliotera sto blog oti paizei Obrantovic to kalokairi...! isxiei akoma auto to senario??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ!

      Διαγραφή
    2. Proti fora grafo nai alla se diavazo kairo!! Na'sai kala gia tin amesi apantisi, mou arkei i elpida pou dineis!!

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΖΕΛΙΚΟ!

      Διαγραφή
  4. Ε οχι ρε ματ δεν ειπες και τιποτα για τον πεδουλακη... πριονοκορδελα τον περασες, επικινδυνο τον ειπες, ντροπη να τον εχουμε στον παγκο ειπες, τον ξεφτιλισες για τα αγγλικα του, για το σταγερ, για το μποχου.. και για τον ουκιτς μετα το σεφ οτι ειναι λιγος, δεν μπορει, δεν εχει τριποντο και χθες διθυραμβους..προσεξτε το λιγο , ειναι κριμα να εχετε αποκλειστικοτητες κ να το χαλατε εκει.. και για να ειμαι δικαιος μπραβο για το φωτση.. dejan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΤΟ ΤΡΙΠΛ ΚΡΑΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!

      Διαγραφή
    2. Διαφωνω με την αποψη σου αλλα θα ηθελα να σε ρωτησε ποιον προπονητη πλην ζελικο θα θεωρουσες ικανο να χτισει το νεο παναθηναικο, λαμβανοντας παντα υποψιν τα ισχυοντα οικονομικα δεδομενα..

      Διαγραφή
    3. Η ΠΑΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΡΑΣ, ΚΑΤΑΣ...Η ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΠΛΑΘΑ

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε