Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι παλινωδίες της Αρμάνι καθυστερούν όσο μπορούν τη μεταγραφή! (Updated)

Σας είπαμε ότι το ρεπορτάζ τρέχει και ότι οι ώρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για την επιστροφή του Αντώνη στον Παναθηναικό. Πραγματικά πιο ερασιτεχνική ομάδα σε χειρισμούς από την Αρμάνι δεν έχω ξαναδεί. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αντώνη Φώτση για συμβόλαιο 2,5 ετών. Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλύπτει και τις 400.000 του φετινού συμβολαίου. Ο παίκτης έχει διαμηνύσει στην Αρμάνι ότι θέλει να φύγει και να τους χαρίσει στην ουσία το υπόλοιπο του συμβολαίου. Αυτή η πρόταση βρήκε σύμφωνους τους Ιταλούς μέχρι το σημείο που έμαθαν ότι θέλει να πάει στον Παναθηναικό και τα γύρισαν εξού και οι χθεσινές δηλώσεις. Οι Ιταλοί προσπαθούν να βγάλουν και χρήματα εκτός από το συμβόλαιο που θα γλιτώσουν και πιέζουν έμμεσα τον Φώτση και τον Παναθηναικό. Ο Παναθηναικός το τονίζω δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει χρήματα για τον Φώτση αφού έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του και σε 4 μήνες θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς. Οπότε το παιχνίδι αυτή τη στιγμή παίζεται μεταξύ Φώτση και Αρμάνι με το Φώτση να είναι αυτή τη φορά φευγάτος και χαλασμένος. Όσο πιο γρήγορα λοιπόν καταλάβει η Αρμάνι ότι δεν μπορεί να κρατήσει ένα παίκτη που και η ίδια δεν τον θέλει και αυτός δεν γουστάρει να παίζει εκεί τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρωθεί και η μεγάλη επιστροφή. Οι ώρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες και ανα πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε εξέλιξη. Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση του Παναθηναικού έδειξε για μία ακόμα φορά τις προθέσεις της αλλά και τις διαθέσεις της να κάνει τον εξάστερο αχτύπητο. Οι Ιταλοί όσο περνάνε οι ώρες θα καταλάβουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι και θα πούν το τελικό ναι. Μείνετε συντονισμένοι για άμεση ενημέρωση!

UPDATE 12:32 Νεότερες πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που σας είπαμε και το πρωί. Η Αρμάνι δεν υπολογίζει τον Φώτση αλλά θέλει να βγάλει κάποια χρήματα από τη φυγή του. Ο Αντώνης πλέον έχει αρχίσει να πιέζει την ομάδα του Μιλάνου να τον αφήσει να φύγει αφού δεν τον υπολογίζει. Το παιχνίδι θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια και από ώρα σε ώρα διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Οπότε οπλιστείτε με υπομονή και μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε άμεσα. Κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει φύγει ήδη για Μιλάνο για να διεκπεραιώσει τη μεταγραφή και να γυρίσει πίσω με τον Φώτση. Είμαστε στην αναζήτηση για αυτή την πληροφορία και όταν επιβεβαιωθεί θα σας το μεταφέρουμε αμέσως!


UPDATE 13:15 Επιβεβαιώσαμε την πληροφορία και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ήδη στο Μιλάνο για να φέρει τον Αντώναρο!Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο πρόεδρος θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον Φώτση εδώ και τώρα! Μείνετε συντονισμένοι για άμεση πληροφόρηση! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. http://fimotro.blogspot.gr/2013/02/ton-ei.html
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ 100% ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ!ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!

      Διαγραφή
  2. Ματ σε ευχαριστουμε πραγματικα....εισαι ο μονος που λεει τα πραγματα οπως ειναι ....οσο για το τσιρκο τος Ιταλους αυτοι θα ειναι οι μονοι χαμενοι απο την υποθεση ....το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να παρουν ουτε ευρω παραπανω .....και καλα θα κανουν να τον αφησουν τωρα και να λενε και ευχαριστω που δε θα εχουν να πληρωσουν 400.000 ευρω για εναν παικτη που που οπως σωσταειπες ειναι φευγατος και χαλασμενος......ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mat εισαι μεγαλος....οτι ειπες βγηκε...μπραβο σου...... kitsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα μετα και απο αυτο rescpect τεραστιο στον προεδρο της ομαδας.....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε