Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το τελευταίο 48ωρο για Φώτση (Updated)

Το σήριαλ Φώτση φτάνει λοιπόν στο τέλος του αφού στην ουσία έμειναν δύο μέρες μέχρι την προθεσμία που έχει ο Παναθηναικός για να τον δηλώσει στην Ευρωλίγκα. Ο Φώτσης έπαιξε πριν από λίγο στο παιχνίδι με την Ρόμα και έκανε εκπληκτική εμφάνιση με 21 πόντους και 5/5 τρίποντα παρακαλώ. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εμφάνιση δεν βοηθάει την κατάσταση αλλά ο Φώτσης είναι πάνω από όλα σωστός επαγγελματίας! Εξάλλου μπορεί να ήθελε να αποχαιρετήσει την Αρμάνι με μία καλή εμφάνιση. Δηλώσεις από πλευράς Σκαριόλο δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα οπότε είμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα. Επειδή βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρχει άμεση ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι!!!

UPDATE 00:45 Δηλώσεις του Σκαριόλο μετά το παιχνίδι όταν ρωτήθηκε για τον Φώτση... «Δεν επηρεάζουν οι 21 πόντοι που έβαλε σήμερα. Εμείς ουδέποτε είχαμε κάποια αμφιβολία. Όλα αυτά που ακούγονται είναι υποθέσεις, όχι δημοσιογραφία, περισσότερο πρόκειται για παιχνίδια των μάνατζερ. Σας το ξαναλέω, ειδικά για μένα, δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία», σχολίασε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες μεταγραφής του διεθνούς φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

64 σχόλια:

  1. lete na thelei na meinei sth armani h na to ekane san ena antio kai einai apeleutherwmenos afou tha gurisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia diavazw toses meres gia auto to thema kia akoma den exw katalavei pou kolaei.sta xrwstoumena,sto oti den xeroun oi italoi akoma an theloun na ton diwxoun,ston antikatastati tou fwtsi,sto ipolopo tou sumvolaiou tou;pantws genika oti travaei poli sinithws den exei aisia katalixi.kwstas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ματ φιλε μου εσυ δν ελεγες για 100% κλεισμενη μεταγραφη........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΙ..ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΟ..ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ!

      Διαγραφή
  4. ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ?ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ..ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΗ..ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!

      Διαγραφή
  7. Βασικος με ζαλγκιρις λεμεεεε....Αντωναρε σε περιμενουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129300448 σωμφωνα με τον σκαριολο μενει στην αρμανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΒΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ..Ο ΣΚΑΡΙΟΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ!

      Διαγραφή
    2. συγγνωμη απο βιασυνη δεν ειδα οτι τις ανεβασες αλλα νομιζω πως ποια μαζευονται πολλες λεπτομερεις που οδηγουν μαλλον την μεταγραφη σε ναυαγιο......

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ?ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!ΜΑΡΟΥΛΙ ΘΕΛΟΥΝ!

      Διαγραφή
  9. επιπλεον για το καλοκαιρι κρατηστε μικρο καλαθι γιατι αν γινει αυτο που φημολογειται εδω και τουλαχιστον απο περυσι και ο ομπραντοβιτς παει στην αρμανι ο φωτσης θα μεινει μιλανο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ? ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?

      Διαγραφή
    2. ναι πιστευω πως αν δεν ελευθερωθει καμμια θεση προπονητη απο τις δυο μεγαλες ομαδες της ισπανιας και δεν γινει τιποτα με τον παναθηναικο θα παει στην ιταλια και στην αρμανι και για μενα αυτο το σεναριο ειναι το επικρατεστερο τωρα. τωρα οσο αφορα τον διαμαντιδη νομιζω πως επειδη ειναι διαφορετικος με την καλη εννοια θα μεινει στον παναθηναικο....... αλλα ο φωτσης ειναι διαφορετικη περιπτωση και νομιζω χωρις να λεω αυτο που κανει πως ειναι λαθος κοιταει αρκετα και το χρηματικο πχ διναμο,αρμανι κτλ οποτε νομιζω πως αυτην την στιγμη οικονομικα δεν μπορουμε να κοντραριστουμε με την αρμανι οποτε αμα θελησει θα τον κρατησει......

      Διαγραφή
    3. Ναι θα παρει και τον Σπανουλη και τον Περπερογλου μαζι.

      Διαγραφή
    4. Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ..ΡΕΑΛ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΦΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΦΕΝΕΡ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡ!Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ..ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

      Διαγραφή
  10. αν παρακολουθησει καποιος τα λεγομενα σου ολες αυτες τις ημερες κ το υφος που ειχανε και επισης παρακολουθησεις το υφος αυτων που λες τωρα θα δεις οτι διεπονται απο τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα(πχ εξεφραζες 100% σιγουρια για τη μεταγραφη και τωρα συμβιβαζεσαι οτι το καλοκαιρι ουτως η αλλως θα ειναι δικος μας)!πραγμα το οποιο μπορει να σημαινει οτι δε θα πραγματοποιηθει η μεταγραφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ!Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΟΥ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
    2. εμπλεκομενη ειναι κ η μιλανο...που προφανως δεν ειχε συμφωνησει αλλιως θα ειχε τελειωσει η μεταγραφη!

      Διαγραφή
    3. Η ΜΙΛΑΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ..ΗΤΑΝ 10:30 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ..ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΡΜΑΝΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!

      Διαγραφή
    4. ρε φιλε αν ειχε συμφωνησει θα υπεγραφαν τοτε...δηλ τι ειπαν; "συμφωνουμε σημερα αλλα ελατε αυριο να υπογραψουμε;;"

      Διαγραφή
  11. αστα ματ εκτεθηκες εσυ και οι δηθεν πηγες σου......μιλουσες με σιγουρια οτι θα ερθει απο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτως!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ..ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!

      Διαγραφή
    3. μα προσπαθουμε να σου πουμε οτι αυτο που κανεις τωρα ειναι μια μεγααααααλη κωλοτουμπα!ελεγες οτι ειχαν συμφωνησει ολοι(πως το ελεγες αυτο ενω η αρμανι δεν ειχε συμφωνησει δεν ξερω). επισης ελεγες οταν πρωτοανεβασες την ειδηση οτι θα παρει το πολυ μια δυο μερες κ σημερα εκλεισε εβδομαδα. επισης φαινεται απο τα λεγομενα σου σημερα που ειναι τελειως διαφορετικα σε υφος απο ολα αυτα που ελεγες τοσες μερε!κ εμεις παναθηναικοι ειμαστε δε μαζευτηκαμε εδω για να σου κανουμε πλακα! απλα μη μας κοροιδευεις(κ δεν λεω για αυτα που λες βασει πηγων κλπ αλλα γι το οτι λες πως δεν κανεις κωλοτουμπες)

      Διαγραφή
  12. οντως συμφωνω με τα παιδια μεχρι στιγμης αλλα ελεγς πριν αλλα τωρα τα γυρνας εντελως αλλα δεν σε κατηγορω ματ οτι μπορεις κανεις και εσυ να μαθαινεις τπτ δεν εχει τελειωσει ακομα υπομονη να δουμε ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. amber alert αγνοειται ο ματ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει προφανώς με την Αρμάνι ουδέποτε είχε επαφή ο Παναθηναϊκος. Άρα αυτα περι συμφωνίας με Αρμάνι ηταν μουφες. Το θέμα είναι ότι προσπαθήσατε να πλασαρετε το μπλογκ σε άλλο γνωστό φόρουμ για να μαζέψετε κόσμο. Φταίμε ομως κι εμείς γιατί δώσαμε βάση σ'αυτά που διαβάζαμε εδώ μέσα ενώ στην ουσία τα ιδια έγραφαν και τα αθλητικά σαιτς τα οποία συχνά πυκνά συμβουλευόσασταν για να γράψετε. Δε πειράζει. Όλοι δικαιούνται αυτά τα 5 λεπτά δημοσιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγε για υπνο ο ανθρωπος αν ηθελε δημοσιοτητα θα εβαζε το ονομα του. Ας βγουν ομως και οι δημοσιογραφοι των αθλητικων sites να μας πουν για τις δικες τους κωλοτουμπες. Μεχρι και τον πατερα του Φωτση βγαλανε και μιλησε , αλλοι ελεγαν οτι ειναι καθοδον για Μιλανο ο Γιανακοπουλος η οτι ο Φωτσης ερχεται Σαββατο. Παντως οι εμπλεκομενοι νομιζω ειναι δυο , Ο Φωτσης και η ομαδα του γιατι η καε δεν φανηκε να εχει παρει θεση. Υπομονη δυο μερες και κρινουμε μετα.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣΣΣΣΣ......!!!!! ΜΙΧΑΛΗΣ 13

      Διαγραφή
  15. δεν παιρνουμε απαντησεις ομως ματ!!!αν θελεις να αποχωρησουμε απο το μπλογκ σου να το πεις να το κανουμε ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1ον οπως εχω πει παλιοτερα κατα την γνωμη μου το μονο λαθος του διαχειριστη ηταν να γραψει οτι ερχεται ο φωτσης 100% απ τη στιγμη που δεν ηταν ελευθερος

    2ον οτι ο φωτσης βρεθηκε ή βρισκεται κοντα στον παναθηναικο ισχυε κατι που επιβεβαιωθηκε και απο τα ιταλικα μεσα αλλα και απο τα ελληνικα με το site sentragoal να βγαζει και αυτο την πληροφορια οτι ειναι τελειωμενη η μεταγραφη και να ακολουθουν και τα υπολοιπα sites

    3ον οσο για το μπλογκ που αναφερει καποιος και εγω το εμαθα απο αλλο μπλογκ με αφορμη την περιπτωση φωτση αλλα και ο διαχειριστης του αλλου μπλογκ την επομενη μερα απο τοτε που βγηκε η ειδηση εγραψε δηθεν οτι μιλησε με ιταλια και κλεινει ο φωτσης και μαλιστα εγραψε και ολοκληρο κειμενο για τον φωτση οταν υπηρχαν δημοσιευματα σε ολο το ιντερνετ......

    DEJAN BODIROGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΤ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ!ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ!ΑΝ ΠΕΣΕΙ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΤΟΣΟΙ Κ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΧΕ 6/6 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ! ΤΑ 5/5 ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ....
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΤ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ Η ΟΧΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ, ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ SAIT.

    ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ Ο ΜΑΤ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.....
    Ο ΜΑΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδια ο ανθρωπος οτι μαθαινει λεει. Εξαλου αυτες οι υποθεσεις ειναι ανατρεπτικες και δεν μπορει κανεις να ξερει 100% τι μπορει να γινει.
    Το μονο θεμα ειναι να μη γινετε σκοπιμα για λογους επισκεψημοτητας οπου και αυτο να συμβαινει αργα η γρηγορα θα το διαπιστοσουν ολοι οι αναγνωστες και θα κανουν τις επιλιγες τους.
    Μεχρι τοτε ομως εμεις θα θελαμε τα παιδια εδω του μπλογκ να μοιραζονται μαζι μας οτι γνωριζουν για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

    Απελιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ "ΧΑΣΑΤΕ" ΤΟΝ ΜΑΤ!!!

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ!!!!! Ο ΜΑΤ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!! ΟΥΤΕ Η ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ. ΟΚ????? ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ....

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΟΣ BLOG ΣΤΟ INTERNET ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.... ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΡΕΤΕ.... ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ.... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Κ ΟΧΙ ΧΟΜΠΥ.

    ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΟΝΩΝ? ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ? ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΛΕΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΚΛΙΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΟΚ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ - NICKNAMΕ Κ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΤ..... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ....

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΚΝΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΩΣΤΟΣ Ο FOTIS.ΟΠΟΙΟΝ TON ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KANTE ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΟΙ..ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΧΤΕΣ..ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ..ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΩΤΣΗ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΟΥΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΩ..ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ..ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ME MAIL ΣΤΟ ΜΑΙL THΣ ΣΕΛΙΔΑΣ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΝΟΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΩΤΣΗ ΒΓΑΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ..ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ..ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ..Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΟΙ!

    Υ.Γ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ..
    ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΚΟ-ΓΚΙΣΤ http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_21.html
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΤΙΣΤ http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/mike_24.html
    Ο ΚΙΤΣΕΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/o-kitchen.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤ.BE COOL MY FRIEND.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΝΚΣ ΜΕ ΑΛΛΟ PLAY.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ..ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ ΑΣΚΟΥΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΝΤ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ!

      Διαγραφή
  26. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΚΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ(ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ)ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΛΑ...KEEP IN TOYUCH MY FRIEND...ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΙΜΟ 48ΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ..Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΓΜΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

      Διαγραφή
  27. KEEP IN TOUCH...Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μου αρεσει που αρκετοι εδω μεσα κραζετε τον Ματ για μια ειδηση που ενδεχομενως (το τονιζω) να μη βγει αληθινη και τοσα χρονια διαβαζετε τις παπαροφυλλαδες που σας εχουν αποβλακωσει χωρις να διαμαρτυρεστε καθολου.....δεν ειμαι συνηγορος του ανθρωπου αλλα πραγματικα σε αυτην τη χωρα σηκωνω τα χερια ψηλα.....αλλωστε για τις προβλεψεις του και ολες τις ειδησεις που εδωσε εδω πρωτος ουτε κουβεντα κανεις......καθεται ο ανθρωπος και σκιζεται ολη μερα και καποιοι τον κατηγορουν οτι δεν δινει απαντησεις λες και ειναι υπηρετης τους και θα πρεπε να βαραει προσοχη οταν κανουν ερωτησεις .....λες και δεν εχει αλλες δουλειες....λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει κυριοι....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ευχης εργο θα ηταν να ερθει Ματ αλλα νομιζω οτι με ολο αυτο το σηριαλ ισως επρεπε να επικεντρωθουμε στην αποκτηση ενος ικανου γκαρντ να ξελασπωσει τα πραγματα....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ?

      Διαγραφή
    2. Ματ στο Sportdog γράφουν ότι ο ΠΑΟ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για αντικαταστάτη του Μπανκς.... και πως εννοείται ότι μπορεί να διαψευθεί ειδικά αν δεν προλάβουν να κάνουν κίνηση ... και πως είναι ανεξάρτητο από το Φώτση

      Διαγραφή
    3. NAI NATAΛΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ..ΤΟ ΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ!

      Διαγραφή
  30. αν υποψιαστω οτι ο πεδουλακης ειπε στον γιαννακοπουλο οτι δε θελω γκαρντ....θα πεθανω!!!!ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΩΤΣΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG).
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ...ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
  32. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ειναι αληθεια αυτο κωστα θα ειναι κατα την αποψη μου το μεγαλυτερο λαθος το γιαννακοπουλου....ας δωσει αυτα τα λεφτα για γκαρντ.....θα παρει παικταρα....για εναν παικτη που θα ερθει ελευθερος το καλοκαιρι ειναι μεγαλυ η υπερβαση....με το συμβολαιο θα εκτοξευθει το ποσο κοντα στα 3 μυρια.....κουμαντο φυσικα στα λεφτα του δεν κανω αλλα θελει πολλη σκεψη ..ΝικΒερ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ..ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕΓΑΛΑΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ!

      Διαγραφή
    3. μακαρι να γινει κατι τετοιο γιατι πρωτα απ ολα δειχνει μεγαλη οικονομικη δυναμικη απο την καε και ισως μας ετοιμαζει να ζησουμε παλι το καλοκαιρι μπατζετ κοντα στα 20 εκατ.......
      οσο γι αυτους που αναφερουν για το οικονομικο και για πολλα λεφτα πρωτον δεν τα βαζουν αυτοι τα λεφτα απο την τσεπη τους και δευτερον αυτες ειναι λογικες τζιγγερ αφου εχω 500 χιλλιαρικα να μην παρω εναν καλο παικτη αλλα δυο μετριους οι γιαννακοπουλοι εχουν αλλη νοοτροπια......
      οταν μπορεις να παρεις τον καλυτερο τον αγοραζεις και δεν σκεφτεσαι τις μετριοτητες.....

      DEJAN BODIROGA

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε