Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το ευχέλαιο και η τουρκική έπαρση

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Παναθηναικό δεν έχει προηγούμενο. Και αναφέρομαι φυσικά στους τραυματισμούς. Πάνω που συμπλήρωσε μια εβδομάδα να προπονείται πλήρης η ομάδα να σου πάλι οι τραυματισμοί. Την αρχή την έκανε ο Ξανθόπουλος με τη θλάση στον αυχένα και χτες ο Λάσμε τρόμαξε τους πάντες καθώς γύρισε το πόδι του στην προπόνηση. Εκτιμησή μου βέβαια είναι ότι ο Λάσμε θα αγωνιστεί κανονικότατα αύριο σε ένα ματς που είναι υπεραπαραίτητος. Άλλωστε χρωστάει και απαντήσεις στους Τούρκους γιατί στο πρώτο ματς δεν ήταν τόσο καλός καθώς είχε πέσει στην περίοδο που έκανε μια μικρή κοιλιά. Πάντως η κακοδαιμονία που υπάρχει φέτος στον Παναθηναικό δεν έχει προηγούμενο και πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τη λύση του ευχελαίου εκεί στην ΚΑΕ.
Πάμε τώρα και στην Εφές που από ότι βλέπω μετά και τις δηλώσεις τους έρχονται  με πολύ μεγάλη έπαρση και σιγουριά για τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Ρε άσχετοι για χαλαρώστε λίγο. Με ποιον νομίζετε ότι παίζετε; Έχετε συναίσθηση σε τι γήπεδο έρχεστε να αγωνιστείτε; Συνεχίστε έτσι και θα πάρετε αυτό που σας αναλογεί αύριο να είστε σίγουροι. Ο Παναθηναικός απαιτεί σεβασμό και όσοι δεν τον σέβονται το πληρώνουν πολύ ακριβά. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο και θα το καταλάβετε πουθενάδες!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε