Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παίξτε στο παιχνίδι μας FIND THE MVP και διεκδικείστε το εισιτήριο!

Η 3η αγωνιστική του παιχνιδιού μας είναι γεγονός και συμπίπτει με τον μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ποιος πιστεύετε λοιπόν θα είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναικού σε αυτό το ματς και θα τον οδηγήσει σε μία σημαντική νίκη; Οι θέσεις στη βαθμολογία αλλάζουν σε κάθε παιχνίδι για αυτό και περιμένουμε και νέες συμμετοχές. Την πρόβλεψή σας για το παιχνίδι της Πέμπτης θα τη δώσετε με σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι την Πέμπτη στις 18:00.
Στο παιχνίδι της Κυριακής που πέρασε λόγω έλλειψης αναλυτικών στατιστικών στοιχείων δεν θα προσμετρηθούν οι προβλέψεις. Η βαθμολογία συνεχίζει όπως ήταν από τη δεύτερη αγωνιστική!
Να υπενθυμίσουμε για τους νέους παίκτες ότι το έπαθλο είναι ένα εισιτήριο για τον πρώτο προημιτελικό του Παναθηναικού εφόσον προκριθεί στη Euroleague. Αναλυτικές πληροφοριές για τον τρόπο παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε και εδώ.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 σχόλια:

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε