Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το παίζουν τρελοί οι Ιταλοί! (Updated)

Ένα τεράστιο θέατρο του παραλόγου παίζουν οι Ιταλοί τις τελευταίες ώρες με τον Αντώνη Φώτση να είναι φανερά εκνευρισμένος με τους χειρισμούς των Ιταλών. Από εκεί που έλεγαν ότι δεν θέλουν αποζημίωση και ότι τον άφηναν ελεύθερο ξαφνικά άλλαξαν στάση και ζητάνε 500.000 για να τον αφήσουν ελεύθερο!!! Πράγματα αδιανόητα ξέροντας ότι ο παίκτης το καλοκαίρι θα πάει στον Παναθηναικό έτσι κι αλλιώς. Φυσικά αυτό το ποσό δεν θα το δώσει ο Παναθηναικός ούτε κατά διάνοια και καλά θα κάνει. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασε η μεταγραφή καθώς τα επεισόδια που θα παικτούν μέχρι τις 20/2 που λήγει η προθεσμία θα είναι αρκετά. Δυστυχώς μια μεταγραφή κλεισμένη οι Ιταλοί την έχουν κάνει σήριαλ έχοντας εκνευρίσει τους πάντες! Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν γιατί θα την χρειαστούμε όλοι μας! Εμείς ότι μαθαίνουμε θα σας το λέμε αμέσως όπως πάντα!

UPDATE 20:45 Kαι η τρέλα των Ιταλών συνεχίζεται.. Πιο ανισόρροπη ομάδα δεν έχω δει πραγματικά. Εκεί που από τη μία ζητάνε 500.000 για να αποδεσμεύσουν τον Φώτση παραδέχονται επίσημα πρώτη φορά ότι είναι κοντά στην έξοδο από την ομάδα. Μάλιστα λένε ότι προσπαθεί να βρεθεί μια λύση για να φύγει ο Φώτσης χωρίς αποζημίωση. Σας είπα η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει και θα παιχτούν πολλά επεισόδια μέχρι τις 20/2.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 σχόλια:

  1. Επειγόντως guard θέλουμε ΜΑΤ....ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε mat να αγιασει το στομα σου δεν παει λλο με αυτον χωρια που δειχνει και αδιαφορος!αγγελος corfu

      Διαγραφή
  2. Εγώ ΜΑΤ πιστεύω ότι τελευταία στιγμή θα γίνει προσθήκη στην περιφέρεια,όλοι πλέον το έχουν αντιληφθεί αυτό ακόμα και ο ίδιος ο banks....φαίνεται να μην έχει καθόλου όρεξη...
    2 παρατηρήσεις α)γιατί τέτοια πτώση ο Μπράμος?? β) ο ΓΚΙΣΤ δίχνει προσωπικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O MΠΑΝΚΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ..Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

      Διαγραφή
  3. ΜΑΤ ΓΙΑ ΕΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Π ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΝΚΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΜΗΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.ΗΡΑΚΛΗΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAT όταν λες πως πλέον οι ιταλοί το "παραδέχτηκαν επίσημα" τι εννοείς???εχουν κάνει πουθενά δηλώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε φίλε μου http://www.sportando.net/eng/italy/serie-a/51026/antonis-fotsis-closer-to-panathinaikos.html

      Διαγραφή
  5. o μπανκς ειναι μονο για παιχνιδι αλανας ....δεν μπορει στο σετ παιχνιδι ...αυτο το βλεπουν ολοι.....καλυτερα ενας ασος παρα ο φωτσης αν δε γινεται να ερθει....Νικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mας εχουν πρηξει οι Ιταλοι,στο gazzeta μας λενε αλλα.Απο οτι καταλαβα αν δεν κλεισουν παιχτη οι Ιταλοι στην θεση του δεν τον αφηνουν ελευθερο....Mιχάλης 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΤ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΛΙΓΟΣ Ο ΜΠΑΝΚΣ, ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ;;

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΣΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ!

      Διαγραφή
  8. Γρηγόρης καλογρέζα έχουμε και λέμε τη γνώμη μου για τον προπονητη μας ειναι μια καλός άνθρωπος φιλοτημος Παναθηναϊκός αλλα για να κοουτσαρη τον εξαστερο ειναι λίγος και σε κάποιες στιγμές επικίνδυνος γιατί? κατα την διάρκεια του ματς δεν μπορει να διάβαση το παιχνίδι και χάνετε στην μετριότητα δεύτερο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αυτόν τον προπονητη ειναι ενα τα καταστρεψη το παιχνίδι του αντιπάλου εαν το κάνει εχει της πιθανότητες να πάρει το ματς, εαν δεν γίνει έτσι μπλοκαρετε αποσυντονιζετε και αυτόματα χάνει το ματς. Το επικίνδυνο πιο ειναι ότι ο Παναθηναϊκός επι zeliko προσπαθούσε να κυριαρχειση στο παιχνίδι κάνοντας όμως παιχνίδι με διαφορα σύστηματα και αυτοματισμους το θεμα ειναι ότι μήπως πείρα ζούμε το DNA της ομάδας ?? για τους παίκτες εκτός απο 2-3 που θεωρώ ότι δεν πρέπει να φοράνε κάν την φανέλα φοβάμαι ότι και αυτοί παίζουν μέτρια εώς κακά διότι δεν έχουν αυτοματοποιηθη σε κάποιο σύστημα.τελικο συμπέρασμα στο κύπελλο ήταν μια παρένθεση γιατί? εαν προσέξετε κάνουμε 2-3 κακά ματς κάνουμε ενα καλό η ομάδα ειναι στον αυτόματο πιλότο θεωρω ότι απο εδω και πέρα έρχονται δύσκολα ματς για Ευρώπη και τίποτα δεν ειναι δεδομένο . Μια δικιά μου μπασκετικο ανάλυση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ:)

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε