Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

''NO'' είπε η Αρμάνι στον Παναθηναικό!

Αρνητικά απάντησε η Αρμάνι στην πρόταση του Παναθηναικού για να έρθει ο Φώτσης από τώρα στον Παναθηναικό. Οπότε το ραντεβού με τον Αντώναρο πάει για το καλοκαίρι. Δυστυχώς οι ερασιτεχνισμοί της Αρμάνι χάλασαν για μία ακόμα φορά την μεταγραφή με τον Αντώνη Φώτση να είναι φανερά ξενερωμένος από τη στάση της Αρμάνι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ότι έπρεπε και με το παραπάνω για να φέρει από τώρα τον Φώτση αλλά έμπλεξε με ερασιτέχνες που άλλαζαν άποψη από τη μία μέρα στην άλλη! Και για αυτό ίσως μέχρι το βράδυ το ξανασκεφτούν και ν αέχουμε κάποια άλλη εξέλιξη. Φρόνιμο θα ήταν τώρα από τον Παναθηναικό να δώσει τα λεφτά που προσέφερε στην Αρμάνι για να πάρει έναν γκαρντ που στην ουσία αυτή τη στιγμή είναι πιο απαραίτητος για την ομάδα! Οπότε μέχρι το βράδυ θα έχουμε και εκεί εξελίξεις! Μείνετε συντονισμένοι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 σχόλια:

  1. Δίνεις λεφτά και αγοράζεις PG μικρό, να σου μείνει και τα επόμενα χρόνια και με ταλέντο....LEO WESTERMANN λέω ένα παραδειγμα....τώρα η armani,εγω πιστεύω μέχρι το βράδυ θα αλλάξει πάλι απόφαση....hameleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ HAMELEON ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Κ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ) Ο ΠΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ. ΔΛΔ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ? ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΑΙΗΝΑΙΚΟ?

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΚΑΡΝΤ-ΟΡΓΑΝΩΤΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Parte ton HODGE kai i xronia tha vgei mia xara kai gia tou xronou pame gia ta kala... montana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπουδαία επιλογή θα ήταν ο Westerman! Ανεξάρτητα από το αν θα βοηθούσε ή όχι άμεσα...Παίχτης για να μείνει για πολλά χρόνια, ιδίως με ένα σπουδαίο προπονητή όπως ο Ζοτς που θα τον φτιάξει και θα τον απογειώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Westerman ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!

      Διαγραφή
    2. Θεωρείται πολύ καλό ταλέντο Ματ...Πιθανόν να μην είναι λύση για σήμερα ΄-οπως άλλα ονόματα που ακούγονται -αλλά πρέπει να τον δούμε, τουλάχιστον το καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  5. ενα παραδειγμα ητανε ΜΑΤ απλα ήθελα να τονίσω οτι ειναι 21 ετών,πολυ καλος playmaker,ψηλός και έχει μαθει να παιζει ευρωπαικό μπασκετ.....δεν θέλω άλλο Αμερικανιες.....δεν μπορω να τους βλέπω να σκύβουν το κεφαλι και να τρέχουν χωρις να σκέφτονται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν οι Σερβοι της Παρτιζαν παιρνουν ενα Γαλλακι για point guard κατι ξερουν...Leo Westermann!!! Τον εχω προτεινει απο το καλοκαιρι και εχω ποσταρει και scout report...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apanthse epishma h armani???/?giati pouthena den lene gia auto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ..ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ 1% ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. kai an erthei pisteueis tha boithisei?an den erthei ti tha kanoume se auth th thesi???

      Διαγραφή
    2. AN EΡΘΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ¨)

      Διαγραφή
  9. gia thn omada tou mellontos perneis nemanja nedovic...polu paixtoura...oute amerikanous oute tpt...ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε