Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παίξτε στο παιχνίδι μας '' Find the MVP ''

Ένα νέο παιχνίδι ξεκινάει η σελίδα μας σήμερα με αφετηρία το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό το παιχνίδι είναι καθαρά παιχνίδι πρόβλεψης και απευθύνεται σε πολύ μπασκετικούς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προβλέπετε τον MVP του Παναθηναικού στα παιχνίδια του αρχής γενομένης από το σημερινό και μέχρι το τέλος της φάσης του ΤΟΡ16. Επομένως είναι μέσα και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου την άλλη Κυριακή. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι γράψετε ως σχόλιο κάτω από την ανάρτηση το όνομά σας και δίπλα τον παίκτη που πιστεύετε θα είναι ο MVP του Παναθηναικού. O MVP θα βγεί ο παίκτης με βάση το υψηλότερο ranking που δίνει κάθε φορά ο ΕΣΑΚΕ και η Euroleague. Mπορείτε να παίζετε μέχρι και ένα λεπτό πριν αρχίσει το κάθε ματς. Ο νικητής με τη συνολική μεγαλύτερη βαθμολογία θα κάτσει μαζί μας στο ΟΑΚΑ, με την προυπόθεση ότι ο Παναθηναικός θα προκριθεί βέβαια, στον πρώτο εντός έδρας προημιτελικό της Euroleague. To σημαντικό στο παιχνίδι είναι ότι ανεξάρτητα αν πετύχετε ή όχι τον MVP κερδίζετε ή χάνετε πόντους με βάση την απόδοση του παίκτη που έχετε επιλέξει. Απλά όποιος πετύχει τον ΜVP θα έχει 50 πόντους bonus. Πάμε να δούμε λοιπόν πως θα μοιράζονται οι πόντοι με βάση την απόδοση του παίκτη...



  • 5 πόντοι για κάθε πόντο που πετυχαίνει 
  • 1 πόντο για κάθε βολή που βάζει
  • 2 πόντοι για κάθε δίποντο που βάζει
  • 3 πόντοι για κάθε τρίποντο που βάζει
  • 2 πόντοι για κάθε κλέψιμο που κάνει
  • 3 πόντοι για κάθε ασίστ που βγάζει
  • 1 πόντο για κάθε αμυντικό ριμπάουντ
  • 2 πόντοι για κάθε επιθετικό ριμπάουντ
  • 2 πόντοι για κάθε μπλοκ που κάνει
  • -2 πόντοι για κάθε μπλοκ που δέχεται
  • -3 πόντοι για κάθε λάθος που κάνει
Η βαθμολογία θα αναγράφεται μόνιμα στην αρχική σελίδα του blog για να βλέπουν οι παίκτες την κατάταξή τους. Να σημειωθεί από το επόμενο παιχνίδι και για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια την πρόβλεψή σας θα την στέλνετε στο mail της σελίδας μας ( trifillakia@yahoo.gr) αναγράφοντας το όνομα και την πρόβλεψή σας. Είστε υπεύθυνοι να την στέλνετε εντός των χρονικών ορίων. Σας περιμένουμε λοιπόν στο παιχνίδι μας να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 σχόλια:

  1. Βasketikos13 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος - byron city
    1. Marcus BANKS

    2. sofo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MIKE BRAMOS ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apelistas : Μπραμος - Ουκιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε